Je hebt niets te verliezen, enkel overtollige kilo's...

"Ik ben Mieke en zat het laatste jaar in een serieuze dip. De oorzaak hiervan was een bijnieruitputting.  Slecht slapen, een verstoord bioritme en een traag werkende schildklier zorgden ervoor dat ik me heel slecht in mijn vel voelde. Ik had veel buikpijn, was de hele dag moe, ik moest me letterlijk doorheen de dag sleuren. Ik was geen aangename echtgenote, geen leuke mama meer voor mijn kinderen.

Ik had al zoveel geprobeerd. Iedereen beloofde me de oplossing te bieden maar niets leek te helpen waardoor het iedere keer weer een teleurstelling was. Ook mijn gewicht werd een probleem. Ik kreeg er met alle moeite van de wereld geen kilo vanaf. 

27 januari 2020: de dag dat ik eindelijk contact op nam met Kelly met de vraag of ze me kon helpen. Het antwoord was positief. En ik kreeg nog eens hoop. Hopelijk geen valse...

De dag erna kon ik al op gesprek gaan. In haar praktijk aangekomen heeft ze me alle informatie gegeven over de gezonde levensstijl die ik mij moest aanleren. Het was een hele verandering. Ze liet me kennis maken met de voedingssupplementen van RainPharma en met een goed gevoel ging ik van start.

Geen geraffineerde suikers meer, enkel onbewerkte gezonde voeding aangevuld met de nodige supplementen om mijn lichaam er weer bovenop te helpen. De eerste week voelde ik meteen verbetering. Ik sliep veel beter, geen buikpijn meer,  ik kreeg stilaan meer energie en ik verloor eindelijk wat kilo's. Ik wist dat ik nu op het juiste pad terecht gekomen was. Ik ga nu nog om de 2 weken op consultatie bij Kelly zodat ze me kan opvolgen en verder begeleiden. Met het fantastisch resultaat dat ik op 4 maanden tijd al 13kg ben afgevallen. En nog belangrijker ik voel me fitter en gelukkiger.

Aan iedereen die twijfelt om de stap te zetten naar een gezonde levensstijl, gewoon doen!! Het enige wat je te verliezen hebt zijn overtollige kilo's.

Bedankt Kelly, dat je in me geloofde, toen ik het al had opgegeven!!! ♥️"


Zie je op de foto hoe Mieke straalt? We zagen haar vorige week en geloof ons, ze is een andere vrouw. Ze voelt zich gelukkiger, fitter en gezonder en dat zie je.

Hoe werd Mieke terug fit?

Het voedingsadvies bestond uit veel groenten, vlees, vis en als tussendoortje werden haar eiwitten aangevuld met een RainPharma shake. 

Mieke nam al supplementen van een onbekend merk maar die hadden haar tot januari nog niet vooruit geholpen. We adviseerden haar Daily Boost en Mighty Night samen met Ultra Omega 3 en High Tech AOX Deze supplementen van RainPharma zijn hoog gedoseerd en worden beter opgenomen door het lichaam.

Om haar bijnieruitputting en slaapprobleem aan te pakken is Mieke ook gestart met Yoga, dit is een supplement dat je neemt vlak voor het slapen gaan. Het brengt je tot rust waardoor je beter inslaapt. De kwaliteit van je slaap verbetert en je wordt 's morgens uitgeslapen wakker. Terug fit om je dag te beginnen.

In de loop van de consultaties hebben we de supplementen aangepast, bijgestuurd en aangevuld. Afhankelijk van het probleem en de vooruitgang wordt dit per persoon bekeken. Mieke kreeg Dry Energy en Dynamic Q10 om haar energiepijl nog verder op te krikken en haar verbranding nog een extra boost te geven.

Je vindt de supplementen terug in de webshop. Heb je zelf ook een probleem waar je mee zit? Kom zeker langs voor persoonlijk advies.  

We kijken er alweer naar uit om volgende keer Mieke te zien verschijnen want het doet ons plezier om haar zo zien stralen.


Het is precies één jaar geleden

In deze blog lees je de getuigenis van Rina. Hoe die ene beslissing je leven kan veranderen. Het is cliché maar gezondheid blijft het allerbelangrijkste in een mensenleven. En dat is nu net wat Rina afgelopen jaar op nummer 1 heeft gezet; werken aan haar gezondheid.

Herfstdip? Deze vitamines heb je nodig!

De Herfst is officieel in het land en dat zorgt voor meer zieke mensen en de typische mentale dipjes. Gelukkig zijn er wel dingen die je kan doen om je weerstand te vergroten en je lichaam en geest sterker te maken zodat het beter bestand is tegen pijntjes, kwaaltjes en energiedipjes. Een gezonde levensstijl met voldoende rust en een gezond dieet in combinatie met de juiste vitamines en mineralen zijn de sleutel tot een sterk lichaam.

Balletjes van RainPharma shakes

Wil je graag eens een afwisseling met je shake? Probeer dit gezonde tussendoortje een uit!

Waarom zou ik voedingssupplementen gebruiken?

Voedingssupplementen, zijn die echt nodig als ik gezond en gevarieerd eet? Gezond eten is inderdaad de basis, die je nooit kan evenaren met supplementen. Toch blijft het moeilijk om alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen. Ons lichaam heeft door onze veeleisende levensstijl vaak wat extra ondersteuning nodig. Benieuwd waarom jij ook baat kan hebben bij het nemen van één of meerdere voedingssupplementen? We sommen het even voor je op.

Ben jij verslaafd aan suiker?

Of het nu taart, chocolade, koekjes, snoepjes of frisdrank is, onze wereld is gevuld met deze enorm bevredigende lekkernijen. Gesuikerd voedsel eten zit ingebakken in onze levensstijl en routines. Met een schepje suiker smaakt je koffie lekkerder en het dessert is eigenlijk het beste deel van het diner. Als je ooit hebt geprobeerd om suiker te minderen, dan realiseerde je je waarschijnlijk hoe ontzettend moeilijk dat is. Voor sommige mensen lijkt het simpelweg onmogelijk. Dit leidt tot de vraag: kan je verslaafd zijn aan suiker?

Wat eten we nu best?

Gezond eten...wat is dat nu eigenlijk? Er zijn ons de laatste jaren langs alle kanten heel wat adviezen opgelegd. Zoals de fameuze voedingsdriehoek met vooral veel granen of de bekende slogan: "Melk is goed voor iedereen". Spijtig genoeg waren ze niet allemaal even correct. Net als ze vroeger dachten dat het eten van vetten tot hart- en vaatziekten zouden leiden... Tja niet alle vetten hoor...

Het gesprek dat mijn leven veranderde.

Het doet altijd deugd om een leuke getuigenis te ontvangen. En deze is te mooi om niet te delen. Een jonge, enthousiaste dame die op zoek ging naar een even enthousiast lichaam. En ja hoor, ze heeft het gevonden.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x