Het is precies één jaar geleden

Het is precies één jaar geleden. Ik zat bij mijn kapster, mijn nichtje, die me aanspoorde om na mijn kappersbeurt naar FIZIQ te rijden. Ik had al zoveel uitstelgedrag gehad de laatste jaren. Al heel vaak een afspraak willen maken maar de moed ontbrak me telkens weer. Maar die dag ging ik ervoor. Mijn zus ging met me mee. Door het babbelen reden we zelfs de straat van FIZIQ voorbij. Mijn zus gaf me een duwtje: ' Ging je niet naar Kelly?' Ik keerde om en dat is een beslissing waarop ik tot op de dag van vandaag zo blij om ben!

Het was de eerste weken misschien niet zo gemakkelijk maar eens ik in het juiste ritme zat, ging het als een trein. De kilo's vlogen eraf. Ik kan vandaag met trots zeggen dat ik al 34 kg lichter ben. Ik geniet momenteel echt van mijn gezonde gerechten. Ik beweeg veel meer. Ik doe zelfs dagelijks mijn wandeling rond de plas. Ik voel me stukken beter en heb veel meer energie.

De feestdagen zijn net gepasseerd. Heb ik gezondigd? Ja hoor, maar heel bewust en met mate. En wat zei de weegschaal? Een halve kilo erbij, maar zelfs die is er ondertussen vanaf. Ik heb volledig mijn draai gevonden in de gezonde levensstijl. Ik eet dagelijks mijn groenten, mijn eiwitporties én ban zoveel mogelijk de koolhydraten. Ik voel ook de positieve effecten van de voedingssupplementen.

Ik blijf zeker verder doen met deze levensstijl en wie weet verlies ik nog wat extra kilo's. We zullen zien waar we uitkomen. Ik voel me nu alvast fantastisch.

Kelly, bedankt om me te blijven motiveren!


Je hebt niets te verliezen, enkel overtollige kilo's...

We delen hier graag het verhaal van Mieke. Toen ze voor de eerste maal bij ons op consultatie kwam zat er een mama voor me die wel helemaal leeggezogen leek. Haar zelfvertrouwen was ver te zoeken. Lees hieronder de getuigenis van Mieke

Herfstdip? Deze vitamines heb je nodig!

De Herfst is officieel in het land en dat zorgt voor meer zieke mensen en de typische mentale dipjes. Gelukkig zijn er wel dingen die je kan doen om je weerstand te vergroten en je lichaam en geest sterker te maken zodat het beter bestand is tegen pijntjes, kwaaltjes en energiedipjes. Een gezonde levensstijl met voldoende rust en een gezond dieet in combinatie met de juiste vitamines en mineralen zijn de sleutel tot een sterk lichaam.

Balletjes van RainPharma shakes

Wil je graag eens een afwisseling met je shake? Probeer dit gezonde tussendoortje een uit!

Waarom zou ik voedingssupplementen gebruiken?

Voedingssupplementen, zijn die echt nodig als ik gezond en gevarieerd eet? Gezond eten is inderdaad de basis, die je nooit kan evenaren met supplementen. Toch blijft het moeilijk om alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen. Ons lichaam heeft door onze veeleisende levensstijl vaak wat extra ondersteuning nodig. Benieuwd waarom jij ook baat kan hebben bij het nemen van één of meerdere voedingssupplementen? We sommen het even voor je op.

Ben jij verslaafd aan suiker?

Of het nu taart, chocolade, koekjes, snoepjes of frisdrank is, onze wereld is gevuld met deze enorm bevredigende lekkernijen. Gesuikerd voedsel eten zit ingebakken in onze levensstijl en routines. Met een schepje suiker smaakt je koffie lekkerder en het dessert is eigenlijk het beste deel van het diner. Als je ooit hebt geprobeerd om suiker te minderen, dan realiseerde je je waarschijnlijk hoe ontzettend moeilijk dat is. Voor sommige mensen lijkt het simpelweg onmogelijk. Dit leidt tot de vraag: kan je verslaafd zijn aan suiker?

Wat eten we nu best?

Gezond eten...wat is dat nu eigenlijk? Er zijn ons de laatste jaren langs alle kanten heel wat adviezen opgelegd. Zoals de fameuze voedingsdriehoek met vooral veel granen of de bekende slogan: "Melk is goed voor iedereen". Spijtig genoeg waren ze niet allemaal even correct. Net als ze vroeger dachten dat het eten van vetten tot hart- en vaatziekten zouden leiden... Tja niet alle vetten hoor...

Het gesprek dat mijn leven veranderde.

Het doet altijd deugd om een leuke getuigenis te ontvangen. En deze is te mooi om niet te delen. Een jonge, enthousiaste dame die op zoek ging naar een even enthousiast lichaam. En ja hoor, ze heeft het gevonden.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x