Balletjes van RainPharma shakes

Het lekker en gezonde tussendoortje ter afwisseling van je shake.

Benodigdheden:

RainPharma Shake naar keuze

Kokosyoghurt

Een koffielepel kokosolie

Cacaopoeder, kokosschilfers of sesamzaadjes 

Bereiding:

Neem enkele eetlepels kokosyoghurt en meng dit met een koffielepeltje gesmolten kokosolie.

Voeg hieraan shakepoeder of een mengeling naar keuze toe, tot je een deegachtige droge consistentie hebt. Het kan zijn dat je redelijk wat shakepoeder nodig hebt om de juiste consistentie te bekomen. 

Hiervan kan je balletjes rollen met de hand.

Rol daarna de balletjes in cacaopoeder, kokosschilfers of sesamzaadjes. Laat nog minstens een half uurtje opstijven in de koelkast.

Tip: probeer ook eens een combinatie van 2 smaken. Wat denk je van Simply Vanille met Milk & Cookies of Vegalicious Peanuts met Vegan Chocolate?


Balletjes van RainPharma shakes

Waarom zou ik voedingssupplementen gebruiken?

Voedingssupplementen, zijn die echt nodig als ik gezond en gevarieerd eet? Gezond eten is inderdaad de basis, die je nooit kan evenaren met supplementen. Toch blijft het moeilijk om alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen. Ons lichaam heeft door onze veeleisende levensstijl vaak wat extra ondersteuning nodig. Benieuwd waarom jij ook baat kan hebben bij het nemen van één of meerdere voedingssupplementen? We sommen het even voor je op.

Lees meer

Ben jij verslaafd aan suiker?

Of het nu taart, chocolade, koekjes, snoepjes of frisdrank is, onze wereld is gevuld met deze enorm bevredigende lekkernijen. Gesuikerd voedsel eten zit ingebakken in onze levensstijl en routines. Met een schepje suiker smaakt je koffie lekkerder en het dessert is eigenlijk het beste deel van het diner. Als je ooit hebt geprobeerd om suiker te minderen, dan realiseerde je je waarschijnlijk hoe ontzettend moeilijk dat is. Voor sommige mensen lijkt het simpelweg onmogelijk. Dit leidt tot de vraag: kan je verslaafd zijn aan suiker?

Lees meer

Wat eten we nu best?

Gezond eten...wat is dat nu eigenlijk? Er zijn ons de laatste jaren langs alle kanten heel wat adviezen opgelegd. Zoals de fameuze voedingsdriehoek met vooral veel granen of de bekende slogan: "Melk is goed voor iedereen". Spijtig genoeg waren ze niet allemaal even correct. Net als ze vroeger dachten dat het eten van vetten tot hart- en vaatziekten zouden leiden... Tja niet alle vetten hoor...

Lees meer

Het gesprek dat mijn leven veranderde.

Het doet altijd deugd om een leuke getuigenis te ontvangen. En deze is te mooi om niet te delen. Een jonge, enthousiaste dame die op zoek ging naar een even enthousiast lichaam. En ja hoor, ze heeft het gevonden.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x