Huidverbetering

Wil je de allerbeste versie van jezelf laten zien?

Heb je echt alles geprobeerd en blijf je met huidproblemen zitten? Ben je bereid om je huid echt te verbeteren, dan gaan we nog een stapje verder.

Na een uitgebreide intake met de epigenetisch huidtherapeute overlopen we samen met jou wat je kan verbeteren. Hoe ziet je voedingspatroon er uit, heb je voldoende vitaminen en mineralen binnen die nodig zijn voor de huidopbouw. Welke producten gebruik je? Heb je huidproblemen zoals eczeem? Wij zoeken mee naar de oorzaken en denken hierbij probleemoplossend om tot een gepast advies te komen.

Je kan het programma combineren met 4 of 8 professionele gelaatsverzorgingen van een uur die verzorgd worden door onze huidspecialiste. Bij 4 kom je om de twee weken, bij 8 kom je wekelijks langs voor je verzorging en advies. Op deze manier kunnen we snel evalueren en bijsturen waar nodig. Iedere gelaatsverzorging zal anders zijn afhankelijk van je huidconditie op dat moment.

De professionele verzorgingen kunnen aangevuld worden met producten van Rainpharma voor thuisverzorging. Op die manier werk je mee aan een echte huidverbetering.

Tarieven

Huidkuur 4 behandelingen: € 280
Huidkuur 8 behandelingen: € 520

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x