Workshops

Workshops RainPharma verzorging

Iedereen wil een mooie huid en daarvoor willen we best wat moeite doen. Ondanks al die goede bedoelingen, doet 97% helaas meer kwaad dan goed. We gebruiken de verkeerde producten of gebruiken goede producten op een foute manier. Ben jij benieuwd of jij het wél goed aanpakt? 

Tijdens deze workshop kom je alles te weten over huidverzorging. Welke functie hebben vitamines in je dagcrème? Hoe werkt een antirimpelcrème? Kan je je huid 72u lang gehydrateerd houden met een bodylotion?
Maar we gaan ook concreet aan de slag. Je leert hoe je huid is opgebouwd, hoe ze werkt en vooral ook wat je kan doen om je huid opnieuw te laten stralen. Kom het allemaal te weten tijdens onze workshop RainPharma.


Workshops RainPharma Orthomoleculaire Voedingssupplementen 

Leer de wondere wereld van de voedingssupplementen kennen. 

  • Belang van supplementen
  • Evolutie van voeding
  • Praktische toepassingen 

15 december 19u (Helchteren)

Workshops Aromatherapie

Aromatherapie werkt met etherische oliën, afkomstig van plant, bloem, boom of zaden. De geur van de olie wordt gebruikt voor o.a. ontspanning, focus, gezelligheid.

In deze workshop bespreken we de herkomst, toepassing en tips voor het gebruik van aromatherapie!

Je hebt er eens van horen zeggen en een vaag idee, maar hoe zit het nou echt? Ontdekt hoe het werkt, en wat geuren ook met jou kunnen doen. 


Workshops RainPharma make-up!

Wil jij kennis maken met de make up van cent pur cent? Wil je weten hoe je aan de slag moet gaan met deze minerale make-up? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Volgende data in Helchteren

Inschrijven kan via kelly@fiziq.be


Shop

Op zaterdag tussen 10u en 12u kan je altijd binnen springen voor je favoriete producten. Contacteer ons zeker om op een ander moment langs te komen. Wij staan altijd met de glimlach voor jullie klaar!

Hou ook altijd onze Facebook en Instagrampagina in de gaten voor acties en evenementen!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x