LET' S MAKE-UP DAY

1 september staat synoniem aan een nieuw begin. Een nieuw schooljaar, een nieuwe job, een nieuw seizoen. Kortom, een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Op deze belangrijke momenten wil je natuurlijk extra stralend aan de start staan. En daar helpen wij jou graag bij!

Op vrijdag 1 september ben je van harte welkom op de RainPharma Let’s Make-Up Day. Die dag kan je alle RainPharma make-up en borstels scoren aan een korting van maar liefst 25%. Je krijgt de korting al vanaf het eerste product. Ja, ook de nieuwe make-up- producten doen mee!

Trakteer jezelf op jouw persoonlijke toppers, ontdek nieuwe favorieten en geef je zelfvertrouwen een boost!

Kom op 1 september langs in Helchteren (9u-21u) of Hasselt (10u-18u) en kies je favorieten uit! Geraak je er niet? Ook online kan je genieten van deze uitzonderlijke korting


RainPharma make-up is de meest natuurlijke ooit. Onze formules versmelten als het ware met je huid. Voor wie jou aankijkt, is de make-up amper zichtbaar, want je creëert er de meest natuurlijke looks mee. Speel, experimenteer en ga er creatief mee aan de slag voor jouw perfecte make-uplook.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x