FLEURIG LICHT EN FIT CHALLENGE

Op 15 januari starten we opnieuw met de Fleurig, Licht & Fit. Gedurende twee weken zetten we extra hard in op een gezonde levensstijl, met pure voeding, veel beweging en voldoende slaap. Wil jij dus even 'resetten' na de feestdagen en je huid, haar én energielevel een boost geven? Doe dan zeker met ons mee!

Met de RainPharma Fleurig Licht & Fit Challenge kies je nu voor jouw energieke start. En je staat er niet alleen voor, want FIZIQ helpt jou om de beste versie van jezelf te worden!

Je kan kiezen tussen twee voedingsprogramma’s: het Smart Nutrition Project is een kort en eenvoudig maar doeltreffend programma voor een stralende huid, meer energie en een fitter lichaam. Wil je eindelijk voorgoed komaf maken met extra kilo’s en heb je nood aan een meer doorgedreven aanpak? Dan is het Balance Program jou op het lijf geschreven. Dit voedingsprogramma duurt doorgaans langer en is een pak strikter, maar je gaat dan ook voor een spectaculair resultaat. 

Bij elke box ( SNP, SNP XL, BALANCE BOX) krijg je een GRATIS PROEF BOX t.w.v. €49,95.

Heb je zin om mee te doen? Op 15 januari beginnen we er allemaal samen aan. 


Contacteer ons voor meer informatie! Wij hebben alvast heel veel zin in om jullie te begeleiden naar een fit en gezond lichaam!

Tot binnenkort!

Bert en Kelly

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x