FLEURIG LICHT EN FIT CHALLENGE

Heb je soms weinig energie? Zou je vlotter de dag door willen dansen? Zie jij, wanneer je in de spiegel kijkt, een doffe of onzuivere huid? Wil je graag opnieuw stralen? Ben je wat kilootjes bijgekomen en wil je die graag weer kwijt? 

Met de RainPharma Fleurig Licht & Fit Challenge kies je nu voor jouw energieke start. En je staat er niet alleen voor, want FIZIQ helpt jou om de beste versie van jezelf te worden!

Je kan kiezen tussen twee voedingsprogramma’s: het Smart Nutrition Project is een kort en eenvoudig maar doeltreffend programma voor een stralende huid, meer energie en een fitter lichaam. Wil je eindelijk voorgoed komaf maken met extra kilo’s en heb je nood aan een meer doorgedreven aanpak? Dan is het Balance Program jou op het lijf geschreven. Dit voedingsprogramma duurt doorgaans langer en is een pak strikter, maar je gaat dan ook voor een spectaculair resultaat.

Heb je zin om mee te doen? Op 4 september beginnen we er allemaal samen aan. 


Contacteer ons voor meer informatie! Wij hebben alvast heel veel zin in om jullie te begeleiden naar een fit en gezond lichaam!

Tot binnenkort!

Bert en Kelly

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x